Dakgoten

Uw dakgoten zijn van essentieel belang voor het afvoeren van hemelwater. Maar ze kunnen ook bijdragen aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Als dé dakgoot specialist van Ouderkerk a/d Amstel informeert Wagenaar B.V. u graag over de mogelijkheden.

Materialen

Het materiaal van uw dakgoten is bepalend voor de kosten, het onderhoud en de levensduur van de dakgoten. Wij leveren uitsluitend zinken en koperen dakgoten. Deze zijn wellicht wat duurder in aanschaf dan PVC of polyester dakgoten, maar bieden u veel meer voordelen. Zinken en koperen dakgoten zien er namelijk niet alleen veel mooier uit, maar zijn ook veel onderhoudsvriendelijker en hebben bovendien een aanzienlijk langere levensduur. Uiteindelijk bent u hiermee doorgaans toch voordeliger uit dan met dakgoten van goedkopere materialen.

Onderhoud van uw dakgoten

Het juiste onderhoud kan de levensduur van uw dakgoten aanzienlijk verlengen, en bovendien lekkages en andere problemen voorkomen. Met name in het najaar verdienen uw dakgoten uw aandacht. Door bladeren, takjes en vuil kunnen de dakgoten verstopt raken en overstromen. Als het regenwater vervolgens in uw dak blijft staan, kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Het is dus belangrijk om de dakgoten regelmatig schoon te maken. Een bladvanger kan voorkomen dat de regenpijp verstopt raakt, maar houdt u er rekening mee dat u dan wel de bladeren handmatig moet verwijderen. Wanneer uw dakgoot beschadigd is of er sprake is van een lekkage, is het zaak dat de problemen zo snel mogelijk worden verholpen om verergering te voorkomen. Ook hierbij kan Wagenaar B.V. u van dienst zijn.

Meer weten over dakgoten?

Of u nu nieuwe dakgoten wilt laten plaatsen, uw huidige dakgoten wilt repareren of een specialist wilt inschakelen voor het jaarlijkse onderhoud van uw dakgoten, Wagenaar B.V. is u graag van dienst. Wilt u meer weten over onze diensten of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Dakgoten
Dakgoten
Dakgoten