Hemelwater afvoer

Hemelwater afvoer (HWA) of regenwater afvoer (RWA) heeft als doel het hemelwater dat op het dak en in de dakgoten terecht komt af te voeren naar de riolering - of naar een systeem waar het water kan worden hergebruikt voor het bevochtigen van het omliggende land. Nu het weer in Nederland steeds extremer wordt, raken mensen zich meer en meer bewust van het belang van een degelijke hemelwater afvoer.  

Hemelwater afvoer plaatsen of vervangen

Wagenaar B.V. levert, monteert, plaatst en vervangt alle soorten HWA systemen. Wij doen dit bij bestaande bouw en nieuwbouw, bij woningen en bedrijfspanden maar ook bij bijvoorbeeld stallen, schuren en garages. Wij kunnen vrijwel alle soorten regenpijpen en hulpstukken leveren, van zink, koper, lood of kunststof. Bij ons bent u altijd verzekerd van maatwerk!

Reparaties en onderhoud

Wanneer regenpijpen verstopt raken met bladeren, takjes, vogelpoep en opwaaiend afval, dan kan dit veel problemen veroorzaken. Vaak loopt het water dan langs de muren naar beneden, wat kan leiden tot schimmelvorming en vocht in de muren. Heeft u een plat dak, dan zal het water op het dak blijven staan. Indien dit niet snel wordt verholpen kan dit leiden tot lekkages en zelfs tot het bezwijken van de draagconstructie. Is uw HWA systeem aan een onderhoudsbeurt toe, of heeft u te maken met een lekkage? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over wat u kunt toen om toekomstige problemen te voorkomen.

Meer weten over hemelwater afvoer?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden van hemelwater afvoer? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Wagenaar B.V. te Ouderkerk a/d Amstel.

 

Hemelwater afvoer
Hemelwater afvoer
Hemelwater afvoer
Hemelwater afvoer
Hemelwater afvoer
Hemelwater afvoer
Hemelwater afvoer