RTB Houtpelletkachels

Als verwarmingsspecialist van Noord-Holland zijn we bij Wagenaar B.V. constant op zoek naar duurzame oplossingen. Oplossingen die niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Op deze pagina laten we u graag kennis maken met onze RTB houtpelletkachels.

Over RTB houtpelletkachels

RTB (‘Ready to Burn’) houtpelletkachels worden ontwikkeld door het Deense NBE en maken in plaats van stookolie, propaan of gas gebruik van hout als brandstof. Deze houtpelletkachels maken gebruik van een geavanceerd online bedieningssysteem. Daarmee heeft u op elk moment, waar u ook bent, volledige controle op het leefklimaat in uw woning. Ook weersafhankelijke sturing behoort tot de mogelijkheden. RTB houtpelletkachels bieden een optimaal gebruikerscomfort. Naast de jaarlijkse onderhoudsbeurt hoeft de ascassette van de kachel slechts een paar keer per jaar geleegd te worden, dus u heeft er vrijwel geen omkijken naar. Bovendien worden de kachels uitvoerig getest voor ze in de verkoop gaan, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Kosten en rendement

Doordat de belangrijke onderdelen in grote aantallen en in eigen beheer worden geproduceerd, zijn de prijzen van RTB houtpelletkachels verrassend laag. Naast een relatief lage aanschafprijs kunt u tevens profiteren van een zeer hoog rendement, en tot wel 45% besparen op uw stookkosten. Bovendien kunt u, omdat het hier een duurzame manier van verwarmen betreft, in veel gevallen aanspraak maken op subsidie.

Meer weten over RTB houtpelletkachels?

Heeft u interesse in een RTB houtpelletkachel? Neemt u dan contact met ons op! We brengen graag de investeringskosten en besparingsmogelijkheden voor u in kaart, en kunnen u een offerte op maat bieden.